Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

O-plek in corona-tijd: veilig, schoon én leuk!

Sinds 1 juni is O-plek weer open voor vergaderingen, brainstorms en workshops. Gezelliger en mooier dan ooit! We hebben de afgelopen weken keihard verbouwd. We vertellen graag hoe we zorgen voor veilig en schoon vergaderen in onze verbouwde vergaderruimtes. Natuurlijk houden we de versoepelingen en aanscherpingen goed in de gaten, zodat we up-to-date blijven.

Hoe gaan jullie bij O om met de 1,5 meter afstand?
Wij hebben onszelf omgetoverd tot anderhalvemetervergaderlocatie! In elke ruimte staan de tafels in een opstelling die de 1,5 meter afstand tussen gasten onderling en medewerkers respecteert. Je zit dus goed en veilig. Natuurlijk zijn de O-corona-regels voor niemand te missen dankzij posters en borden in het pand.

Hoe weten we of het echt schoon is?
Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon, maar nu laten we dit graag zien! Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. Overal staan afvalbakken die we regelmatig legen en desinfecterende handgels. Wij vinden het net zo belangrijk als jullie dat we goed zorgen voor elkaar.

Hoe groot mag de groep zijn als ik een ruimte huur?
We hebben per vergaderruimte een maximale capaciteit bepaald. Bij de omschrijving van elke ruimte geven we aan welke groepsgrootte we veilig kunnen ontvangen. Dit kun je checken op onze website.

Hoe zit het met jullie smalle gangetjes?
Ons Pakhuis uit 1918 is niet rechttoe-rechtaan. Dat is juist leuk, maar sommige gangen waren best smal. Gelukkig hebben we na onze verbouwing meer ruimte, zonder dat we onze sfeer kwijt zijn! Daarnaast hebben we een slimme routing uitgedacht, met verschillende in- en uitgangen.

Kunnen we veilig eten en drinken?
Jazeker! We maken jullie lunch en ander lekkers veilig klaar. We wassen héél vaak onze handen en dragen handschoenen in de keuken. We serveren de lunches in een persoonlijke box met drie boterhammen, handfruit en een sapje.

Hoe bestellen we koffie en lunch bij jullie leuke bediening?
De gasten in onze ruimtes konden altijd al bestellen via whatsapp. Dat werkt perfect en is ook nog eens coronaproof! Dus wij zijn al helemaal ingespeeld. Onze barista’s zetten je bestelling net over de drempel op een tafeltje om afstand te bewaren.

Wat als ik naar de wc moet?
We maken elk uur alle toiletten en wastafels grondig schoon. We vragen van iedereen om handgel en papieren handdoekjes te gebruiken. Ook bij de ingang van de toiletten herinneren wij je aan de 1,5 meter afstand, zodat je veilig in de rij staat.

Kunnen we nog borrelen na afloop?
Ja, gezellig juist! Maar nog belangrijker: ook dat kan veilig. Borrelhapjes komen in kleinere porties en we brengen de borrel naar jullie ruimte toe.