Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

Verbinden, op een positieve manier

Case: Edukans, schoolmaatjes

Wereldwijd gaan 264 miljoen kinderen niet naar school. Nog eens 250 miljoen kinderen leren te weinig in de les. Edukans verbetert onderwijs in ontwikkelingslanden, o.a. door leraren
te trainen, ouders te betrekken en te zorgen voor een fijne leeromgeving. Het betrekken van Nederlandse kinderen hierbij vinden zij belangrijk; een betere wereld begint immers bij de kinderen! De actie ‘Schoolmaatjes’ is een initiatief van Edukans. ‘Schoolmaatjes’ vervangt de actie ‘Schoenmaatjes’ (dozen inzamelactie).

het team

Door middel van een actie halen basisscholen in Nederland, zoveel mogelijk geld op voor duurzame lesmaterialen (correctbook, speciale pen en uitwisbare inkt https://www.correctbook.nl/, ) voor leeftijdsgenoten in ontwikkelingslanden. De actie kan in de vorm van een sport actie die wordt georganiseerd door de bassisschool  Nederland of door de inzet van een sponsor-kraskaart. Ideeën en materialen hiervoor worden aangedragen door Edukans. De leukste manier om in actie te komen voor kinderen in ontwikkelingslanden!

Het logo

het is speels en niet te zakelijk

Identiteit

schoolmaatjes heeft een eigen look en feel

verbinden

dit wordt gedaan op een positieve manier met inky, booky en penny