Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

Case: LHV Huisartsendag 2020

De Landelijke Huisartsen Vereniging organiseert jaarlijks een informatief evenement. Samen met hen bedachten we voor 2020 een vernieuwend, ‘futureproof’ concept waarbij beleving centraal staat. 

het team

Nieuw beursconcept voor huisartsen

Het eindresultaat wordt pas volgend jaar werkelijkheid, maar er staat de huisartsen een bijzonder event te wachten. De nieuwe LHV Huisartsendag is een dag vol interactie, innovatie en inspiratie. Een dag waarop de huisarts centraal staat en alles draait om de uitdagingen en kansen in hun  prachtige vak. Een dag vol doen en leren, ervaren en ontmoeten. In verschillende themawerelden ziet de huisarts hoe die zich op de toekomst voorbereidt, hoe de huisarts sterk en vitaal het werk kan blijven doen en hoe de digitalisering het werk makkelijker maakt. Inspirerend én praktisch! 

Waar er eerder een aparte beursvloer was, kun je nu door verschillende themawerelden lopen met sessies en stands over dat thema. O bedacht een event-stijl die aansluit op het nieuwe concept en offline doorvertaald kan worden. Er is een aparte event-website en ook de locatie is anders. Van Jaarbeurs naar World Forum, een sfeervolle, minder ‘massaal aandoende’ plek. Voor het eerst is deze editie alleen bedoeld voor huisartsen en niet meer voor ondersteunend personeel. De aanmeldingen voor de beurs – zowel bezoekers als stands – stromen inmiddels binnen, dus het lijkt een schot in de roos!

We vertellen je er meer over als de Huisartsendag achter de rug is!