Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

O-plek in corona-tijd: veilig, schoon én leuk!

Per 1 juni gaat O-plek weer open voor vergaderingen, brainstorms en workshops. Gezelliger en mooier dan ooit! We hebben de afgelopen weken keihard verbouwd. We vertellen graag hoe we zorgen voor veilig en schoon vergaderen in onze verbouwde vergaderruimtes.

 

Hoe gaan jullie bij O om met de 1,5 meter afstand?
Wij hebben onszelf omgetoverd tot anderhalvemetervergaderlocatie! In elke ruimte staan de tafels in een opstelling die de 1,5 meter afstand tussen gasten onderling en medewerkers respecteert. Je zit dus goed en veilig. Natuurlijk zijn de O-corona-regels voor niemand te missen dankzij posters en pijlen op de vloer.

 

Hoe weten we of het echt schoon is?
Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon, maar nu laten we dit graag zien! Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. Overal staan afvalbakken die we regelmatig legen en desinfecterende handgels. Wij vinden het net zo belangrijk als jullie dat we goed zorgen voor elkaar.

 

Hoe groot mag de groep zijn als ik een ruimte huur?
We hebben per vergaderruimte een maximale capaciteit bepaald. Bij de omschrijving van elke ruimte geven we aan welke groepsgrootte we veilig kunnen ontvangen. Dit is allemaal te checken op onze webiste.

 

Hoe zit het met jullie smalle gangetjes?
Ons Pakhuis uit 1918 is niet rechttoe-rechtaan. Dat is juist leuk, maar sommige gangen waren best smal. Gelukkig hebben we na onze verbouwing meer ruimte, zonder dat we onze sfeer kwijt zijn! Daarnaast hebben we een slimme routing uitgedacht, met verschillende in- en uitgangen.

 

Kunnen we veilig eten en drinken?
Ja zeker! We maken jullie lunch en ander lekkers veilig klaar. We dragen handschoenen en wassen héél vaak onze handen. We serveren de lunches in een persoonlijke box met standaard drie boterhammen, handfruit en een sapje.

 

Hoe bestellen we koffie en lunch bij jullie leuke bediening?
De gasten in onze ruimtes konden altijd al bestellen via whatsapp. Dat werkt perfect – en is ook nog eens coronaproof! Dus wij zijn al helemaal ingespeeld. Onze barista’s zetten je bestelling net over de drempel op een tafeltje om afstand te bewaren.

 

Wat als ik naar de wc moet?
We maken elk uur alle toiletten en wastafels grondig schoon. We vragen van iedereen om handgel en papieren handdoekjes te gebruiken. Bij de ingang van de toiletten hebben we op de grond markeringen aangebracht zodat je – als het nodig is – veilig in de rij staat.

 

Kunnen we nog borrelen na afloop?
Ja, gezellig juist! Maar nog belangrijker: ook dat kan veilig. Borrelhapjes komen in portieverpakkingen en we brengen de borrel naar jullie ruimte toe.