Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

Ken jij Dominique al?

 

Hoi, ik ben Dominique en vanaf 1 juli versterk ik het accountteam van O als accountmanager. Kortom, tijd om mijzelf even voor te stellen: want, wie ben ik eigenlijk?

Ik ben dus Dominique – je mag me ook Do noemen, dat doen de meeste – en een echte Utrechter (geboren en getogen). Samen met mijn vriend woon ik in Vleuten, waar ik graag een rondje doorheen ren – afgelopen Pasen heb ik zelfs voor het eerst een halve marathon gelopen! 

In mijn vrije tijd loop ik dus hard, laat ik me wekelijks afmatten in de sportschool en speel ik geregeld een deuntje op de piano (of gitaar). Verder ben ik gek op actieve vakanties (wintersport of surfen…), maar sta ik ook te springen voor een citytrip (lievelings? Barcelona!). O ja, ik ben dol op eten én natuurlijk Milo de kat. 

Binnen het accountteam van O zorgen wij voor blije klanten en natuurlijk ook een blije studio, en dat vind ik leuk! Een paar van deze klanten zijn: NS, ProRail, Diakonessenhuis, 113 zelfmoordpreventie en Janskerk. 

Wil je weten wat O voor jou kan betekenen? Ik ben altijd in voor een kop koffie (zwart, cappuccino of een latté, alles is goed – en lekker!) of thee en daarbij verleiden wij je graag met iets lekkers uit het O-café. En ja: O is natuurlijk de ‘O’ van ‘Oooh!’, want bij O willen wij je verrassen en verbazen met onze ideeën. Daarom zijn we pas blij als we een Oooh! van je krijgen. Zien we je snel?