Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

Ik sta te popelen!

Hallo, ik ben Rosalie! De nieuwe manager van O-plek, een dromer die onderneemt en een echte levensgenieter!

 

Met een functie waarin ik mijn kwaliteiten en ervaring kan combineren, sta ik te popelen om mijn passie voor hospitality bij O in de praktijk te brengen. Het is mijn taak om de gast meer dan alleen de vergaderzaal, met faciliteiten te verkopen, namelijk een onvergetelijke ervaring met O van begin tot eind.  Met onze sfeervolle ruimtes, onwijs goede koffie en de vele mogelijkheden is dit een makkie. Echter mensen maken het verschil, dus dat doen wij. Ben je geïnteresseerd in een mooie vergaderruimte, of een werkplek? Bel, mail of beter nog; kom langs! Dan kijken we samen naar de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst.  

 

Meer over mij?

Ik ben afgestudeerd in Eventmanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, afdeling Kunst en Economie. Wat mij onderscheidt is mijn creatieve geest, enthousiasme en het inlevingsvermogen; één worden met de klant is waar ik naar streef, om samen te gaan voor een mooi eindresultaat. Niet alleen de vraag begrijpen, maar verder graven naar wat de klant drijft is mijn drijfveer.  

 

Het liefst ben ik buiten, loop ik elk jaar een marathon, eet ik bewust en puur, ben ik met familie en vrienden mooie herinneringen aan het maken en ga ik elke week uit eten en laat me dan verrassen door nieuwe plekjes in en rondom Utrecht.  Ik hou ervan om andere mensen te inspireren, te laten stralen en een ervaring te creëren die onvergetelijk is. 

 

Ik ben afgelopen week met veel energie en zin aan de gang gegaan, het voelt nu al super goed en ik heb heel veel zin in de drukke periode vanaf september. 

Daarnaast liggen er hartstikke veel mogelijkheden bij O-utrecht en ik kijk uit om deze te gaan ontdekken en realiseren, samen met het team maar ook met jou. Als je het kan dromen, kan je het bereiken!