Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

gezocht: baristaaaaaaaaa

O-utrecht begrijpt je!

We gaan er niet omheen draaien. Als barista kun jij overal terecht, dat snappen wij heel goed. Logisch, wie wil er nou geen leukerd die goddelijke koffie fabriceert? Toch denken we dat je bij ons moet zijn. Undo die andere sollicitaties maar. Want wij hebben iets heel leuks te bieden… Wij zijn O-utrecht.

 

Wij

O zit middenin de stad en is niet alleen een leuke koffiebar maar óók een inspirerende ­vergaderlocatie en communicatiebureau. Dus we serveren ontbijtjes die je dag goedmaken, lunch om uren op te teren en borrels waar je nog lang aan terugdenkt. In onze vergaderruimtes komen groepen uit heel Nederland en die hebben je hard nodig!

 

Jij

Jij vindt de horeca leuk, je hebt er namelijk ervaring in, en komt graag minstens 2 dagen bij ons werken. We zijn open van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 18.30 uur, de zaterdag komt er op termijn ook bij.

 

Jaaaaaa!

Ben jij er zo eentje die van latte art maakt, koffie met liefde serveert en ook graag in de keuken staat? Dan hebben we een match. We betalen je natuurlijk goed en hebben goede arbeidsvoorwaarden, zoals dat heet!

Wat denk je ervan? Leuk, hè? Solliciteer bij laurens-jan.van.lier@o-utrecht.nl (of loop even ­binnen als je niet zo van het mailen bent).