Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

gezocht: grafisch ontwerper – visual designer

ben jij de beste?

Ja, we willen gewoon de allerbeste. Dus niet iemand die altijd keurig binnen de lijntjes kleurt. Maar wél iemand die ons verrast en verbaast met hele vette ontwerpen. Iemand die passie heeft voor het mooiste vak van de wereld. Iemand die leeft voor design, altijd wil blijven leren en groeien en nieuwsgierig is. Iemand die elke dag zin heeft in de dag. Ben jij dat?

ons ideaalplaatje?

Je bent een geboren ontwerper met echt een oog voor ‘vorm’. Daarom koos je al vroeg voor een ‘ontwerpvak’, bijvoorbeeld een opleiding grafisch ontwerp op het MBO. Je werkt nu een jaar of 4 als ontwerper bij een bureau, maar je wil verder. Je wordt blij van het uitwerken van een merkidentiteit, het ontwerpen van een logo of huisstijl. Je draait je hand niet om voor het visualiseren van een campagnebeeld en je kan het idee doorvertalen naar zowel grafische (print) als digitale middelen (web). Je bent technisch, je weet bijvoorbeeld hoe je documenten perfect drukgereed maakt. Het opmaken van folders of een brochure is voor jou dus ook gesneden koek. Je bemoeit je verder ook graag met een animatie, een digitale presentatie, een online banner of een infographic. Kortom; je hebt een grafische focus, maar je bent eigenlijk multimediaal en van alle ontwerp-markten thuis. En je kent natuurlijk alle sneltoetsen in Adobe.

Je werkt in een team

En oh ja, je bent ook nog eens een echte teamspeler. Want bij O werken we in creatieve teams, dus kijk je breder dan alleen je eigen rol. Dat betekent ook dat je soms de rol van aanvoerder hebt en voor jouw project het contact met de klant onderhoud. Teamwerken betekent samen doen, dus waar nodig neem je natuurlijk ook wel eens een rol over van een ander.

ken je O al?

Wij maken onze klanten al sinds 1993 blij met creatieve concepten. We zijn van een communicatiebureau uitgegroeid tot een multi-creatieve hotspot met drie labels. O-bureau is het Utrechtse bureau voor merken & campagnes. We werken graag  voor maatschappelijke relevante organisaties. Met O-plek bieden we flexplekken voor de creatieven van Utrecht en vergaderplekken voor bedrijven. En in O-café maakt onze barista serieuze koffie en bieden we allemaal lekkers voor de broodnodige creatieve energie. Eén ding is dus wel zeker: je krijgt de leukste werkplek van Utrecht! We zeggen niet voor niks: O het leukste bureau!

jouw rol

Je rol bestaat uit het ontwerpen en opmaken van een brede mix van communicatiemiddelen, in print en digitaal. Denk aan: logo’s, huisstijlen, folders, brochures, presentaties, fotocollages, animaties, grafieken en digitale banners. Ervaring met het ontwerpen van websites zien we als een pré. Klinkt dat goed?

wat vragen we?

  • een opleiding grafische ontwerp (of vergelijkbaar), minimaal MBO niveau
  • > 3-5 jaar ervaring in vergelijkbare functie
  • > tools waarmee je kunt lezen en schrijven: Adobe Creative Suite (oa Indesign, Illustrator, Photoshop, Premiere, After Effects.)
  • > een verpletterend mooi portfolio
  • > je woont in (de regio) Utrecht
  • > je bent 36 uur per week beschikbaar

enthousiast? 

Serieus; als wij niet al een hele leuke baan hadden, zouden we zelf solliciteren. Interesse? Mail je sollicitatie met motivatie, portfolio, CV en foto dan naar rianne@o-utrecht.nl kunt reageren tot vrijdag 11 mei, daarna gaan we selecteren.