Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

25 jaar O = 25 uur fietsen!

We zijn jarig! O bestaat 25 jaar. Heel lang geleden, we hebben het over het jaar 1993, ging Hans Blaauwendraat naar de Kamer van Koophandel om ‘Concepts Creatieve Communicatie’ in te schrijven. Vanaf 2000 heten we O-bureau. We hebben ons sindsdien ontwikkeld van ontwerpbureau naar een strategisch bureau voor maatschappelijk relevante merken en campagnes. En sinds 4 jaar zijn daar O-café en O-plek bijgekomen. Sindsdien is O de plek voor ideemakers van Utrecht. Hans doet nog steeds zijn ding bij O als creatief directeur, en sinds 2011 is daar Rianne Engels als tweede partner bijgekomen.

Een 25 jarig jubileum, dat vraagt natuurlijk om een feestje! Onze grootste verjaardagswens? Een fietsfeest voor het goede doel in ons eigen stadje. En dus gaan we 25 uur fietsen voor De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht. Onze collega Vera heeft daar pas gerevalideerd na een herseninfarct, dus zijn we dit jaar extra gemotiveerd om een fantastisch sponsorbedrag voor De Hoogstraat op te halen.

Wist je trouwens dat O al sinds 2008 de actie Fietsenvoor organiseert in Frankrijk? Sinds die tijd hebben we al meer dan 400.000 euro bij elkaar gefietst voor Utrechtse goede doelen! Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Lees meer op: www.fietsenvoor.nl.
Zaterdag om 12.00 uur precies starten 42 helden met fietsen. Zij gaan (als team of als individu) de uitdaging aan om 25 uur onafgebroken te fietsen. Acht collega’s van O fietsen zelf mee, waaronder de beide partners Hans Blaauwendraat en Rianne Engels. Precies 25 uur later, op zondag om 13.00 uur, eindigt deze uitdaging. Zondagmiddag vieren we dan ons feestje, van 12.00 tot 15.00 uur, op het plein bij O-café voor de deur. En jullie zijn als onze vrienden natuurlijk ook van harte welkom!

Op ons verlanglijstje staat een zo hoog mogelijke opbrengst voor De Hoogstraat. Dus mocht je ons een cadeautje willen geven: sponsor dan iemand van het O-team. Dat kan hier.