Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

‘Hallo met O, met Lin!’


Hoi, daar ben ik dan: de nieuwe klantmanager van O. Inmiddels ben ik alweer 4 maanden aan het werk dus hoog tijd voor een voorstel-blog. Wie ben ik, wat doe ik bij O, waar kun je me voor wakker maken? Dat dus.

Ik ben Lin, 1 meter 65 ‘groot’ en ik heb bakken met energie. Soms iets té veel energie als je het mijn omgeving vraagt. Ik hou van sporten; groepslessen in de sportschool, hardlopen en wielrennen. 
Als klantmanager mag ik zorgen voor blije klanten. Hoe leuk is dat? Een paar van de O-klanten die ik blij mag maken zijn DrankenCompagnie, Bartiméus Sonneheerdt, Cals College en helloGo.

Ik hou van plantjes. Eigenlijk van alle pitjes, zaadjes en plantjes die ik zie denk ik: hé, zou je dat kunnen stekken? En zo bouw ik het kantoor hier langzaam om tot een ware jungle. Ook mijn huis staat vol met planten en kruiden die ik kan gebruiken tijdens het koken. Want dat doe ik graag. Ik vind het vooral leuk om iedere dag iets te maken wat ik nog nooit heb gegeten. Verder reis ik graag. Stedentrips, maar ook rondreizen, kamperen in the middle of nowhere of een beetje rondtoeren met de auto. Maar het vrolijkst word ik van het strand. Als een kind zo blij, ook als het regent :relaxed:. Waarvoor je me kunt wakker maken? Een witbiertje op het terras in de zon met nacho’s.

Fietsenvoor was voor mij het hoogtepunt bij O tot nu toe. Voor ons eigen fietsevenement naar Frankrijk. Hard werken maar vooral heel hard lachen en heel veel kippenvel krijgen. Volgend jaar fiets ik zelf mee, hou me eraan!

Je hoort het wel, het bevalt me goed hier. Ik ben heel benieuwd wat er nog meer gaat komen en aan welke bijzondere projecten ik mag meewerken. Kortom: er valt nog genoeg te ontdekken! Heb jij een leuk project? Dan krijg je mij misschien straks aan de telefoon!