Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

Vaarwel Jort!

Dag lieve Jort

Deze week kregen wij bij O een verschrikkelijk en ongelooflijk bericht: onze collega Jort Kooy (projectmanager) is afgelopen weekend totaal onverwacht overleden. Het is voor ons allemaal bij O, maar ook voor onze klanten en relaties, een onvoorstelbare dreun.

We kunnen het nog steeds niet helemaal geloven dat je er gewoon niet meer bent, Jort. Zou je maandag dan niet weer, zoals altijd met die brede lach van je, daar op die stoel zitten? Zo’n gezonde, sterke en vrolijke jonge kerel als jij kan toch niet ineens weg zijn? Je lijf liet je zomaar in de steek? Als er iemand nog vol dromen en ambities zit, ben jij het wel. En hoe moet het dan met de plannen die we maakten om samen met jou als ondernemer bij O de wereld te veroveren?

Jij levensgenieter, grappenmaker en eeuwige optimist. Jij die altijd hulp biedt, nog voor iemand er om vraagt. Jij die altijd roept: ‘Jazeker, dat komt goed!’. Ben je er dan echt niet meer?

Je stoel is al een paar dagen leeg. En zo voelt het ook: leeg. We kunnen niet anders dan die leegte beetje bij beetje vullen met mooie herinneringen. Herinneringen aan de vele leuke, bijzondere, grappige momenten die we met je meemaakten. Ze komen zo nu en dan al langs, gelukkig. Zo verdringt de lach langzaam de traan, en zal ook dit goed komen. Want jij zegt het.

Vaarwel Jort, we zijn zo ontzettend trots dat je een van ons bent. Blijft.

Je collega’s van O.

Aanstaande zaterdag 13 februari wordt Jort begraven in Enschede. We wensen Kyra, Ineke, Niels, Annelie, Tom, Helena, Mika, Evin, Oma Miep en Oma Pim heel veel sterkte.