Plek voor ideemakers

Bureau

Merkmakers & campagnebouwers

Plek

flex- & vergaderplekken

Café

koffie & boterhammen

gezocht: de beste visual designer van Utrecht

ben jij de beste?

Ja, we willen gewoon de allerbeste. Dus niet iemand die altijd keurig binnen de lijntjes kleurt. Maar wél iemand die ons verrast en verbaast met hele vette ontwerpen. Iemand die passie heeft voor het mooiste vak van de wereld. Iemand die leeft voor design, altijd wil blijven leren en groeien en nieuwsgierig is. Iemand die elke dag zin heeft in de dag. Ben jij dat?

 

ons ideaalplaatje?

Je bent een geboren ontwerper met echt een oog voor ‘vorm’. Daarom koos je al vroeg voor een ‘ontwerpvak’. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding ‘grafisch ontwerp’ of ‘webdesign’ op het MBO gevolgd. Omdat je dóór wilde, heb je daarna nog een HBO opleiding gedaan, iets met communicatie, digitale media en design. Je ontwerpt nu al wat jaren UI’s voor websites & apps. Mooi en gebruiksvriendelijk gaan voor jou samen, omdat je best een beetje kaas hebt gegeten van UX en begrijpt hoe belangrijk dat is. Je bemoeit je verder ook graag met een animatie, een digitale presentatie of een infographic. Je wordt ook enthousiast van het opmaken van zo nu en dan een mooi middel in print of van het ontwikkelen van een (digitale) huisstijl. Kortom; je hebt een digitale focus, maar je bent eigenlijk multimediaal en van alle ontwerp-markten thuis. En oh ja, je bent ook nog eens een echte teamspeler. Want bij O werken we in zelfstandige Creatieve Teams, dus kijk je breder dan alleen je eigen rol en neem je daar waar nodig wel eens wat over van een ander.

 

ken je O al?

Wij maken onze klanten al sinds 1993 blij met creatieve concepten. We zijn van een communicatiebureau uitgegroeid tot een multi-creatieve hotspot met drie labels. O-bureau is het beste Utrechtse conceptbureau voor merken, campagnes en digitaal design. Bij O-plek bieden we inspirerende flex- & vergaderplekken voor bedrijven en creatieven. En in O-café maken onze eigen barista’s serieuze koffie en bieden we allemaal lekkers voor de broodnodige creatieve energie. Eén ding is zeker: je krijgt de leukste werkplek van Utrecht! We zeggen niet voor niks: Ohetleukstebureau!

 

jouw rol

  • > digital visual design: ontwerp van mooie, gebruiksvriendelijke sites en applicaties
  • > vormgeving: vertalen van communicatieconcept naar visuele (digitale) multimediale middelen, opmaak en dtp

 

wat vragen we?

  • > minimaal MBO, liefst HBO opleiding (CMD, HKU Multimedia of vergelijkbaar)
  • > aantal jaar ervaring en natuurlijk een verpletterend mooi portfolio
  • > je tools: Adobe Creative Suite (oa Premiere, After Effects, Photoshop, Indesign, etc.), Sketch en Zeplin.
  • > basiskennis van HTML en CSS is een pré (want dan begrijp je de developer beter)
  • > je woont in (de regio) Utrecht
  • >je bent 36 uur per week beschikbaar

 

enthousiast? wees snel, want op is op!
Serieus; als wij niet al een hele leuke baan hadden, zouden we zelf solliciteren. Dus als je deze kans niet voorbij wil laten gaan, mail je sollicitatie met motivatie, CV en foto dan snel naar shirley@o-utrecht.nl.